Dolar

32,5125

Euro

34,5630

Altın

2.493,23

Bist

9.548,09

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

Bakan Kılıç: - 'Biz birliğin, beraberliği ve kardeşliğin partisiyiz. Birlikte omuz omuza verebilmenin partisiyiz'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-23 22:01:29

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Biz birliğin, beraberliği ve kardeşliğin partisiyiz. Birlikte omuz omuza verebilmenin partisiyiz." dedi.

Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığınca Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada iftar sonrası partililere hitap eden Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman davanın lideri olduğunu belirtti.

Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin partisi olduklarını vurgulayan Kılıç, "Aramızda farklı düşünceler içinde olanlar olabilir, farklı yönde gitmek isteyenler olabilir, bunları konuşuyoruz. Nerede? Kendi içimizde. Kurullarımız var orada konuşuruz, MYK'mız var, MKYK'mız var orada konuşuruz. İstişare kurullarımız var, orada konuşuruz. Ama karar aldıktan sonra bizde ayrılık gayrılık yoktur." diye konuştu.

Bu davada herkesin sorumluluk sahibi olduğunu ve sorumluluklarını ortaya koyması gerektiğini ifade eden Kılıç, "Çarşamba'da sel bölgesini ziyaret ettik. Gelecekte tekrar böyle bir şeyin yaşanmaması için ne önlem alınması gerekiyorsa alacağız. Bu bizim boynumuzun borcudur." şeklinde konuştu.

- "Biz tarih yazanlarız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise tek yürek olan, çevrelerine örnek teşkil eden bir parti olduklarını dile getirdi.

Karaaslan, "Sadece Türkiye tarihine değil belki dünya tarihinin çok önemli bir aşamasına hep birlikte aynı amaç için şahitlik edenleriz. Daha önümüzde çok zorlu yollar, aynı zamanda Türkiye'ye kazandıracağımız çok değerli değerler var. Artık yeni atılım dönemindeyiz. Bu atılım döneminde hedeflerimize ulaşmak için daha güçlü bir irade ortaya koymak zorundayız. Bizler duramayız, bizler bırakamayız o yüzden de yapacağımız çok işimiz, gideceğimiz çok yolumuz var. Bizler sadece tarihe şahitlik edenler değiliz aynı zamanda da yazanlarız." ifadesini kullandı.

İftar programına AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile partililer katıldı.

Haber Ara