Dolar

32,3668

Euro

34,9408

Altın

2.325,85

Bist

9.123,44

Geçici Bakanlar Kurulu açıklandı

Geçici Bakanlar Kurulu açıklandı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 00:48:35

Geçici Bakanlar Kurulu açıklandı
Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Geçici Bakanlar Kurulunun Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakanlık görevini layıkıyla yürütmek için var gücümüzle gayret göstermekten başka bir gayemiz yok" ifadelerini kullandı.

Aşcı, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, amaçlarının Bakanlığın görev alanı içerisinde millete en güzel hizmetleri sunmak olduğunu belirtti. Aşcı, şunları kaydetti:

"Öncelikle Bakanlık görevine bizleri layık gören Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın teveccühlerine mazhar olmaktan dolayı, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım çok değerli Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ile daha önceki Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı'ya teşekkürü bir borç bilirim. Çok değerli bakanlarımızın yaptığı gibi, bakanlık görevini layıkıyla yürütmek için var gücümüzle gayret göstermekten başka bir gayemiz yok. Görevim sırasında, Gümrük ve Ticaret Bakanlığındaki çok değerli arkadaşlarımın samimiyetle ve özveriyle sürdürdükleri çalışmalar sayesinde birlikte önemli ve başarılı hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.'

Aşcı, yeni kabinenin ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Haber Ara