Dolar

32,3352

Euro

35,1602

Altın

2.243,23

Bist

8.718,11

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Galatasaray Sivasspor Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya gelecek. Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-22 21:21:20

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lige hızlı ve iyi bir performansla başlayan Galatasaray, ligin 3. haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Sivasspor'u Türk Telekom Arena Stadı'nda ağırlayacak. Igor Tugor yönetiminde seyircisinin önünde Sivasspor'u ağırlayacak olan Galatasaray ligdeki başarısını sürdürmek istiyor.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI SAAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Arena Stadı'nda 25 Ağustos Cuma günü karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Sivasspor mücadelesi saat 21.45'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Cezalı ya da sakat futbolcusu bulunmayan Galatasaray, Kayserispor ve Osmanlıspor galibiyetine yenisini eklemek istiyor. Igor Tudor'un öğrencileri galibiyet serisini sürdürmek için, Sivasspor'un karşısında sergileyeceği performans merakla bekleniyor.

SİVASSPOR DA GALİBİYET PEŞİNDE

Sezona Akhisar Belediyespor karşısında yenilgi ile başlayan Sivasspor, Galatasaray mücadelesinde gülen taraf olmak istiyor. Sivasspor'u Türk Telekom Arena'da 2 bin 500 Sivasspor taraftarının desteklemesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Sivasspor, Sivasta 2015-2016 sezonunda karşı karşıya geldiği mücadele 2-2 sona ermişti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ise Galatasaray, 3-1 kazanmıştı.

Haber Ara