Dolar

32,5007

Euro

34,8166

Altın

2.487,45

Bist

9.542,94

Galatasaray - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe maçı Antalya Stadyumu'nda 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-25 11:24:14

Galatasaray - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman?

Galatasaray ile Fenerbahçe  Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde kozlarını paylaşıyor. Bu sene Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray gözünü kupaya dikti. Fenerbahçe ise şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırdı. 

Fenerbahçe Galatasaray maçı 26 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.15'te yayınlanacak. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI 11'LER

FENERBAHÇE:Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

GALATASARAY:  Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski

TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

VOLKAN DEMİREL FİNALDE YOK

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, sakatlığından dolayı kupa finalinde forma giyemeyecek.

Bel fıtığı ameliyatı olan ve Süper Lig'in son 2 haftasında forma giyemeyen sarı-lacivertlilerin kaptanı, yarın derbide takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek de Galatasaray karşısında sahada olmayacak. Uzun süreli sakatlığından kurtularak takımla çalışmalara başlayan Lazar Markovic'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Haber Ara