Dolar

32,3540

Euro

35,1044

Altın

2.324,75

Bist

9.079,97

Galatasaray'dan Lens hamlesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçen sezonu Fenerbahçe'de geçiren, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Jeremain Lens içim girişim yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-19 22:29:35

Galatasaray'dan Lens hamlesi

Geçen sezon Fenerbahçe'nin en etkili oyuncusuydu. Beşiktaş da onu almak için devreye girdi. Ancak Sunderland 5.5 milyon euro'dan aşağı inmeyince önce Fenerbahçe geri adım attı. Nabil Dirar'ın transferinin ardından ise sarı-lacivertliler bu transferden büyük ölçüde vazgeçti. Beşiktaş da satmayı planladığı Ricardo Quaresma Çin'e gitmeyi reddedince, aynı mevkideki Lens için yaptığı teklifi geri çekti. Tüm bu gelişmeler Jeremain Lens'i bir anda ortada bıraktı.

LENS'İN MENAJERİNDEN G.SARAY'A MESAJ

Championship'te oynamak istemeyen tecrübeli oyuncunun menajeri Kees Vos'un Galatasaray'a mesaj göndererek, "Lens'i ister misiniz?" diye sorduğu iddia edildi. Leipzig'e satılan Bruma'nın yerine kanat oyuncusu arayan sarı-kırmızılı ekibin, Lens için devreye girebileceği ileri sürüldü. 29 yaşındaki Lens geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maçta 5 gol atarken, 17 tane de asist gerçekleştirdi.

FEYENOORD DA OLMADI

Lens'in bir diğer talibi Feyenoord'du. Ancak Hollanda ekibinin de Watford'dan kiraladığı Berghuis'in bonservisini almaya karar verdiği ve Lens'i transfer etme ihtimalinin zayıfladığı belirtiliyor.

FENERBAHÇE'NİN LENS AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Jeremain Lens için "Lens'i geçen sezon aldık, getirdik ve bu sezon sonunda da kendisine bir teklif yapacağımızı söyledim. Dün de Lens'i çağırdım ve konuştum, pazartesi günü de resmi teklif yapacağız, ortak bir noktada bulaşabiliriz. Beşiktaş'a gidecekmiş, öyle diyorlar. Lens, Beşiktaş'a da gidebilir" açıklamasını yapmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN LENS AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Fikret orman ise Jeremain Lens için "Lens'le Dinamo Kiev'e gittiğinde de ilgilendik. Geçen sene de alacaktık, devre arasında Çin'e gitmek için kılavuz istedi. Onun için geçen sene olmadı. Bu sene bakacağız. Olabilir de olmayabilir de. Onun önünde de oyuncular var" ifadelerini kullanmıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara