Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Galatasaray'a Denayer şoku!

Galatasaray, transferin son gününde Denayer transferinde büyük bir şok yaşadı. Manchester City'den Denayer'e izin çıkmadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-31 17:54:44

Galatasaray'a Denayer şoku!

Transfer sezonunun son gününde Sarı Kırmızılılar büyük bir şok yaşadı. Daha önceden 1 yıllık süreyle tekrar kiralandığı söylenen Denayer'e Manchester City'den izin çıkmadı. 

CİTY'DEN İZİN ÇIKMADI

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray yönetiminin her konuda anlaşma sağladığı Jason Denayer'in transferi, kulübü Manchester City'nin izin vermemesi nedeniyle gerçekleşmedi. Böylece Galatasaray transfer sezonunu önemli bir oyuncudan mahrum kalarak tamamlamış oldu. 

GUARDİOLA İSTEMEDİ!

İngiliz ekibinin teknik patronu Pep Guardiola, Galatasaray ile anlaşan Belçikalı futbolcunun Türkiye'ye gelmesini istemedi. Guardiola'nın, gelecekte takımda banko oynatmak istediği Denayer'e, "Türkiye'ye gitme. Kariyerini ya İngiltere ya da İspanya'da devam ettir" dediği belirtildi.

RİEKERİNK'İN HESAPLARI ALT ÜST OLDU!

Bugüne dek 'bitti' gözüyle bakılan Denayer transferinin son dakikada gerçekleşmemesi teknik direktör Jan Olde Riekerink'in hesaplarını alt üst etti. Zamanın kısıtlı olması nedeniyle sarı kırmızılıların başka bir transfer yapması beklenmiyor.

Haber Ara