Dolar

32,5522

Euro

34,8618

Altın

2.426,50

Bist

9.722,09

G.Saray: Maça çıkmayabiliriz

Galatasaray Spor Kulübü’nün basketboldan sorumlu üyesi Can Topsakal, 'Olası bir seyircisiz oynama cezası karşısında maça çıkamayabiliriz' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-30 19:19:36

G.Saray: Maça çıkmayabiliriz

Galatasaray Spor Kulübü'nün basketboldan sorumlu üyesi Can Topsakal, olaylı Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Olası bir seyircisiz oynama cezası karşısında Sarı-Kırmızılılar, her ihtimali değerlendiriyor.

2014'te yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası almadığını dile getiren Sarı-Kırmızılı yönetici, “Dördüncü maçı seyircimizin desteğiyle kazanarak şansımızı sürdürmek istiyoruz. Maç seyircisiz oynanırsa maça çıkmama durumu gündemimizde. Cezayı alırsak maça çıkmayabiliz. 2014'te aynı şeyler Fenerbahçe'nin sahasında yaşandı ve seyircisiz cezası almadılar” şeklinde konuştu.

Topsakal “Dördüncü maçı kazanırsak Fenerbahçe'nin kendi sahasında oynayacağı maçta bize göre daha şanslı ama kendi sahalarında ayakları titreyecektir” ifadesini kullandı.

MAÇA ÇIKMAZSA...

Galatasaray'ın iki sezon önce final serisi yedinci maçına çıkmamasının ardından Disiplin Yönergesi'ne bir madde eklenmiş ve bu eylemde bulunanlara ağır ceza verilmesi hükme bağlanmıştı.

Haber Ara