Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-26 02:08:11

Futbol: UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki beşinci maçında deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımına 2-0 yenilerek, gruptan çıkma şansını yitirdi.

Atletico Madrid, ikinci yarıya da atak başladı. Galatasaray kalesinde art arda tehlikeli pozisyonlar yakalayan İspanyol temsilcisi, 65. dakikada Griezmann'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Fransız futbolcu, 68. dakikada taraftarlarının ayakta alkışlarıyla oyundan alınarak, yerini Vietto'ya bıraktı. Galatasaray'ın en iyisi olarak gözüken kaleci Muslera ise yaptığı kurtarışlarla farkın büyümesini önleyen isim oldu.

İkinci yarıda, ilk 45 dakikada olduğu gibi Galatasaray'ın rakip kaleye tek şutunu Sneijder çekti. Hollandalı futbolcunun 83. dakikada kullandığı serbest vuruşta, kaleci Oblak meşin yuvarlağı rahatlıkla kontrol etti.

Atletico Madrid, maç boyunca fazla varlık gösteremeyen Galatasaray karşısında rahat bir galibiyet alarak 10 puanla liderliğe yükseldi ve kendisiyle aynı puana sahip Benfica ile birlikte C Grubu'ndan çıkmayı garantiledi.

Üçüncü yenilgisini alan ve 4 puanda kalan Galatasaray ise son hafta maçları öncesi gruptan çıkma şansını yitirdi. Sarı-kırmızılı ekip, son haftada sahasında oynayacağı Astana karşılaşmasında UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilme mücadelesi verecek.

50. dakikada Atletico Madrid'in sağ kanattan geliştirdiği atakta, Gamez'in ortasında altıpas içinde Koke topa vurdu. Yan direğe çarparak oyun alanına dönen topu, kaleci Muslera uzaklaştırdı.

57. dakikada Atletico Madrid'in ceza alanı dışından kazandığı serbest vuruşta, topun başına geçen Gabi kaleyi düşündü. Bu futbolcunun topa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

65. dakikada Atletico Madrid farkı 2'ye çıkardı. Sol kanatta Hakan Kadir Balta'yı geçen Gabi'nin yerden ortasında, Griezmann bekletmeden topa ayağının içiyle vurdu ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0

72. dakikada Fernando Torres'in ara pasında topla buluşan Vietto, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Vietto'nun topa vuruşunda, Muslera mutlak bir golü önledi.

74. dakikada Galatasaray ceza alanının hemen dışından Fernando Torres'in topa sert vuruşunda, Uruguaylı kaleci meşin yuvarlağı kurtardı.

77. dakikada sağ kanattan gelişen Atletico Madrid atağında, sarı-kırmızılıların kale çizgisine kadar inen Filipe'nin ortasında, Gabi topa kötü vurdu. Muslera rahat bir şekilde pozisyonu önledi.

83. dakikada Atletico Madrid ceza alanının hemen dışından Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Oblak'ın ellerinde kaldı.

90. dakikada Galatasaray ceza alanı içinde Oliver Torres'in şutunda, kaleci Muslera yatarak topu kurtardı.

Karşılaşma Atletico Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara