Dolar

32,3660

Euro

34,9550

Altın

2.325,32

Bist

9.079,97

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-01 00:02:20

Futbol: Spor Toto Süper Lig
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor'u 2-0 yenerek puanını 30'a çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Maçın ikinci yarısına rakibin eksik oynamasının avantajıyla başlayan Fenerbahçe, oyunu fazla riske etmedi. Sarı-lacivertli takım, Hasan Ali'nin hazırladığı pozisyonlarda 55. dakikada Nani ve 62. dakikada Diego ile pozisyonlara girmesine rağmen ikinci golü bulamadı. Fenerbahçe, maçın 87. dakikasında sonradan oyuna giren Fernandao ile bir gol daha bularak 2-0 öne geçti ve maçı bu şekilde tamamladı.

Alper Uludağ'ın kırmızı kart görmesiyle 42. dakikadan itibaren bir kişi eksik mücadele eden Trabzonspor'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ikinci yarıya Özer Hurmacı-Yusuf Erdoğan ve Mehmet Ekici-Aytaç Kara değişiklikleriyle başladı. Beraberlik için gole ihtiyacı olan bordo-mavili takım, fazla oyuncuyla atağa çıkamadı ve kontrollü oyununu sürdürdü. Konuk ekip, savunma konsantrasyonunu yitirdiği 87. dakikada Fernandao'nun golüne engel olamadı ve mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

55. dakikada Hasan Ali'nin soldan ortasında Trabzonspor savunmasının uzaklaştıramadığı topu arka direkte önünde bulan Nani'nin gelişine sert şutunda, kaleci Onur meşin yuvarlağı kontrol etti.

62. dakikada Hasan Ali sol kanattan yine etkili geldi. Bu oyuncun ortasında ceza alanı içinde göğsüyle topu iyi kontrol eden Diego'nun şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

75. dakikada Aytaç'ın ceza alanı içinden sol çaprazdan sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

87. dakikada Nani'nin sağdan ortasında ceza alanı içinde Trabzonspor savunmasının içinde topla buluşan Fernandao, meşin yuvarlağı kafayla filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

Fenerbahçe, karşılaşmayı 2-0 kazandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara