Dolar

32,3199

Euro

35,0659

Altın

2.308,05

Bist

9.079,97

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-30 22:17:00

Futbol: Spor Toto Süper Lig
Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

8. dakikada Eto'o'nun ceza sahası önüne kadar gelerek başlattığı atakta, Lazarevic çalımlarla Fenerbahçe ceza sahasına yaklaşırken, bu oyuncunun yaptığı sert vuruşta, top yandan az farkla auta çıktı.

22. dakikada Nani'nin ceza sahası dışında sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak kaleye paralel olarak yandan auta gitti.

29. dakikada Fenerbahçe, soldan Nani ile hızlı atağa çıkarken, bu oyuncunun soldan yaptığı ortada kale önünde Fernandao topa dokunamayınca, sarı-lacivertli ekip önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

40. dakikada Fenerbahçe, Nani ile gole çok yaklaştı. Soldan Hasan Ali Kaldırım'ın ortasında, ceza sahası içinde iyi yükselen Nani'nin kafa vuruşu sonrası top kaleci Fornezzi'den döndü. Pozisyonu takip eden Diego'nun şutunda ise ise meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.

42. dakikada sarı-lacivertli ekip, Nani'nin golüyle öne geçti. Soldan Van Persie'nin ortasında, geriden gelen Nani kale önünde şık bir kafa vuruşu yaparak topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

45+3. dakikada Van Persie'nin pasında ceza sahası önünde topla buluşan De Souza'nın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

Müsabakanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğünde tamamlandı.

Haber Ara