Dolar

32,3631

Euro

35,1236

Altın

2.324,69

Bist

9.079,97

Futbol hakemleri sezon açılışında bir araya geldi

Futbol hakemleri sezon açılışında bir araya geldi

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 21:52:31

Futbol hakemleri sezon açılışında bir araya geldi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi, profesyonel hakemlerin katılımıyla sezonu açtı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi'nde gerçekleştirilen açılış törenine, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyeleri, eski ve faal hakemler katıldı.

Törende konuşan Kuddusi Müftüoğlu, İstanbul hakemlerinin sezon açılışı için bir araya geldiklerini belirterek, "3 hafta önce Süper Lig maçları başladı. PTT 1. Lig karşılaşmaları da başladı. Bundan sonra yaklaşık her yıl 90 bin müsabakanın oynandığı Türkiye'de 30 bin maçın yapıldığı İstanbul'da hakemlerin sezon açılışında birlikteyiz. Burada önemli hakemler bizlerle birlikte" dedi.

İstanbul'un Türk hakemliğinin lokomotifi olduğunu vurgulayan Başkan Müftüoğlu, Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasını değerlendirerek şunları söyledi:

"Ligde ilk 3 hafta hakemlerimiz, yeni arkadaşlarımız başarılı performanslarıyla bizi memnun etti. Yeni yüzlere görev vermeye devam edeceğiz. Hakemlerimizin bazı noktalarda eksik tarafları var. Eğitimlerimizde de bunları dile getiriyoruz. Önümüzdeki hafta zaten seminerimiz var. Genel anlamda hakemlerin performansından memnunuz. Özellikle maç kontrolünde çok iyiler. Eğitimlerimizi devam ettirerek iyi olacak programları kendilerine ileteceğiz."

Müftüoğlu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile Juventus arasında oynanan final maçını yöneten ve toplantıya katılan hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Tarık Ongun ve Bahattin Duran'a başarılarından dolayı teşekkür ederek, "Merdivenleri çıkarken çok çalıştı ve ülkemizin dünya hakemliğinde yer almasında önemli rol aldı" ifadelerini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara