Dolar

32,3670

Euro

34,9723

Altın

2.325,54

Bist

9.148,94

Fransa, İstanbul ve Ankara'daki resepsiyonları iptal etti

Fransa'nın Türkiye'deki diplomatik temsilciliklerinde milli bayram dolayısıyla verilecek resepsiyonlar güvenlik endişesiyle iptal edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-13 13:51:21

Fransa, İstanbul ve Ankara'daki resepsiyonları iptal etti

Türkiye'nin Fransa Başkonsolosluğu, Fransa'nın milli bayramı dolayısıyla Çarşamba günü İstanbul'da, Perşembe günü ise Ankara'da ve İzmir'de verilecek resepsiyonların güvenlik gerekçesiyle iptal edildiğini duyurdu.

Başkonsolosluğun internet sitesinde yapılan açıklamada, milli bayram kutlamalarının iptali ve diplomatik temsilciliklerin bir sonraki bildirime kadar kapalı kalacağı bilgisi paylaşıldı. Açıklama şöyle:

"Güvenlik sebebiyle, bu akşam İstanbul'da, tıpkı yarın Ankara ve Izmir'de olduğu gibi yapılacak olan 14 Temmuz kutlamaları iptal edilmistir, Türk yetkililerle, irtibat halindeyiz. Fransız camiasına ve Türk misafirlerimize, anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz."

İKİNCİ BİR EMRE KADAR BÜYÜKELÇİLİKLER KAPALI

"İstanbul Başkonsolosluğumuz ve Izmir'deki Fahri Konsolosluğumuz, tıpkı Ankara'daki Büyükelçiliğimiz gibi, 13 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00'dan itibaren, bir sonraki bildirime dek kapalı olacaktır."

 

Haber Ara