Dolar

32,5839

Euro

34,7828

Altın

2.509,59

Bist

9.693,46

Fransa’da tren garında silahlı şüpheli alarmı

Güney Fransa’daki Nimes kentinin tren garının silahlı bir veya birkaç kişinin orada bulunduğu gerekçesiyle acil bir şekilde boşaltıldığı bildirildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-19 23:39:04

Fransa’da tren garında silahlı şüpheli alarmı

Henüz doğrulanmamış bilgilere göre, silahlı kişinin tren garının içerisinde ateş açmasından sonra olay yerine polis ekiplerinin intikal ettiği ve tren garını tahliye ettikleri belirtildi.

Midi Libre gazetesinin yayınladığı haberde, “Yerel saatle 21.15'te (TSİ 22.15) polis, garın içinde bulunan kişileri binayı koşarak terk etmelerini istedi. Tren garı emniyet güçleri tarafından çembere alındı” ifadelerine yer verildi.

Polisin garda bulunan bir veya birkaç kişinin silahlı oldukları konusunda ihbar aldığı belirtilen haberde, “Emniyet güçleri, kontrollere başlamadan önce binanın boşaltılmasını istedi. Yetkililer, yeni bir talimata kadar tren garının bulunduğu bölgeden uzak durulmasını tavsiye ediyor” dendi.

​"İSTASYONDAKİ TREN, İSPANYA'DAN GELİYORDU" İDDİASI

Silah seslerinin duyulduğu istasyondaki trenin, birkaç gün önce terör saldırısının yaşandığı İspanya'dan geldiği ifade ediliyor. İspanya'daki saldırının faili halen aranıyordu.

Haber Ara