Dolar

32,3826

Euro

35,0570

Altın

2.325,61

Bist

9.092,99

Forum Gaziantep, ziyaretçilerini

Forum Gaziantep'te eğlence ve sürprizler bitmiyor. Forum Gaziantep ziyaretçileri, 'Köstebek Avı' ile hem eğlenip hem de birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldular.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-26 17:21:07

Forum Gaziantep, ziyaretçilerini
Forum Gaziantep'te eğlence ve sürprizler bitmiyor. Forum Gaziantep ziyaretçileri, "Köstebek Avı" ile hem eğlenip hem de birbirinden güzel hediyelerin sahibi oldular.

Ulusal ve uluslararası bir çok trend markaya ev sahipliği yapan ve sunduğu hizmetler ile şehre değer katan Forum Gaziantep, etkinliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Birbirinden özel etkinlikleriyle ziyaretçilerinin ilgi odağı olan şehrin gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, 21 - 25 Eylül tarihleri arası her gün "Vur Kazan" etkinliği ile ziyaretçilerine zorlu, heyecanlı ve çok eğlenceli bir mücadele yaşattı. Tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, mini balyozla oynanan, dikkat ve konsantrasyon gerektiren "Köstebek Avı" oyun makinesi ile eğlenirken, 5 gün boyunca günün birinci, ikinci ve üçüncü en iyi skor yapan katılımcılar, 100TL'den 50TL'ye kadar birbirinden değerli hediye çekleri kazandılar.

Forum Gaziantep, önümüzdeki dönemde de ziyaretçilerine daha önce tatmadıkları eşsiz deneyimler kazandırmaya devam edecek.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara