Dolar

32,5502

Euro

34,9566

Altın

2.426,08

Bist

9.722,09

Filistinli öğrencilerden Başkan Uğur'a ziyaret

Balıkesir'e gelen Filistinli öğrenciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-28 13:11:59

Filistinli öğrencilerden Başkan Uğur'a ziyaret
Balıkesir'e gelen Filistinli öğrenciler, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kardeş okul projesi kapsamında Edremit'e gelen Filistin'in Doğu Kudüs şehrindeki Dar El Tifil Al Arabi Okulu öğretmen ve öğrencileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Uğur, Kudüs'ün Müslümanlar için kutsal bir yer olduğunu ifade ederek, "Hükümetimiz her zaman sizlerin yanında. Bilhassa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konular üzerinde oldukça hassas" dedi.

Kardeş okul projesi kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri nedeniyle Edremit'e gelen Filistin'in Doğu Kudüs şehrindeki Dar El Tifil Al Arabi Okulu öğretmen ve öğrencileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret ettiler. Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu, 75.Yıl Ortaokulu, Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi'nin kardeş okulu olan Doğu Kudüs Şehrinden Dar El Tifil Al Arabi Okullarından 22 kişilik ekibe İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç eşlik etti.

Kudüs'ün kutsal bir kent olduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Daha önce Kudüs'e giderek Gazze Bölgesi'ni ziyaret ettim. Bizim içinde çok önemli bir yer. Bizde Kudüs'ün bağımsızlığına kavuşması, oradaki Müslümanların huzuru, refahı bizim için önemli. Hükümetimiz her zaman sizlerin yanında. Bilhassa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konular üzerinde oldukça hassas. Milli Eğitimimiz sizlere gerek ilgi ve alakayı gösteriyor. Belediye olarak bizim üzerimize düşen ne varsa biz her şeye hazırız" diye konuştu.

Haber Ara