Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-26 02:57:40

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler
Kırklareli'nde vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı sürdürdüğü "demokrasi nöbeti"ne Hokey Milli Takımı sporcuları da katıldı.

Vilayet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katılan ve ellerinde Türk bayrakları bulunan milli takım sporcuları, slogan atarak tekbir getirdi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkan Vekili Bayram Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristan'da gerçekleştirilecek şampiyonaya katılmak üzere geldikleri Kırklareli'nde "demokrasi nöbeti"ne katıldıklarını söyledi.

Darbe girişiminin yaşandığı günden itibaren sürekli meydanlarda olduklarını belirten Yüksel, alanları boş bırakmadıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci emrine kadar meydanlarda olacaklarını ifade eden Yüksel, darbe girişiminde Türk milletinin kazandığını anlattı.

Şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Yüksel, şöyle konuştu:

"Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yüce Rabbim bizlere bir daha böyle olaylar yaşatmasın. Demokrasi nöbetlerine katılan herkese teşekkür ederim. Meydanlarda çok büyük bir coşku var. Ülke için herkes canını seve seve verir. Vermeyenleri zaten görüyoruz. Bu ülke bizlerin, bunun kıymetini bilelim. Herkes kafasına göre darbe yapamaz. Türkiye çok büyük bir millet. Türkiye, darbe girişiminde dünyaya ders vermiştir. Yeni bir Türkiye inşa ediliyor. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları yoğunlaşmıştır."

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de demokrasi nöbetine katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ise Türkiye'nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu belirterek, Türk milletinin darbe girişiminde dünyaya mesaj verdiğini kaydetti.

Daha sonra milli takım sporcuları, Bulgaristan'a hareket etti.

Haber Ara