Dolar

32,4641

Euro

34,8006

Altın

2.480,30

Bist

9.530,47

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-29 22:42:55

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucu yeniden gözaltına alınan Sakarya Vali Yardımcısı Ahmet Yurtseven, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yurtseven'in, yurt dışı yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına itiraz etti. Tekrar gözaltına alınan Yurtseven, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yurtseven, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada, Yurtseven ile mahkemeye sevk edilen aralarında polis, iş adamı ile bir kamu görevlisinin bulunduğu 9 kişinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sakarya'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım tutuklanmış, vali yardımcıları Ahmet Yurtseven ile Ramazan Şahin adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı. Yurtseven, Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı sonucu yeniden gözaltına alınmıştı.

Haber Ara