Dolar

32,3745

Euro

34,9906

Altın

2.326,10

Bist

9.100,75

Fethiye'de Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları 'Engelliler Günü'nü kutladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü coşkuyla kutladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-03 20:21:51

Fethiye'de Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları 'Engelliler Günü'nü kutladı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü coşkuyla kutladı.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fethiye ve Seydikemer şubelerinde tüm gün aktivitelerde bulunan Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları, bu anlamlı günde engelli bireyleri topluma kazandırmak ve engellilerin farkındalığını arttırmak için kolları sıvadı. Nursel Özdemir kurumları adına açıklama yapan Salih Dündar, "Engelli bireylerin toplumsallaşmasını ve diğer insanlar tarafından fark edilmesini istiyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bunu her sene yapıyoruz. Bu sene de diğer yıllarda ki gibi hareketli geçti. Dünya Engelliler Günü aktivitelerimize 2 Aralık' ta Fethiye Belediyesi Engelsiz İletişim Masasının organize ettiği program ile başladık. Çocuklarımızın atık maddelerden tasarladığı kıyafetlerle sahne aldık. Böyle farklı tasarımların olduğu bir gösteri ile engelli çocuklarımız bol alkış aldı. Sahne gösterisinin ardından Fethiye Kaymakamımız Ekrem Çalık'a ziyarette bulunduk. Bizi makamında ağırladığı için kendisine çok teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde bizleri ağırlamakla onurlandırdı. Yine aynı gün protokole karşı Futsal maçı düzenlendi. Fethiye Rehabilitasyon Merkezi ve kurum öğrencilerimiz protokolü 10- 7 mağlup ettiler. Programın 2. Gününe yürüyüşü ile başladık. Tüm kurum personellerimiz ve öğrencilerimiz ile Fethiye Sahil bandında yürüdük. Fethiye Halkının engellilerin esini duymasını isteğimiz için oradaydık. Yürüyüşümüze katılan öğrencilerimize Galatasaray Taraftarlar Derneği Emre Can Arıkan başkanlığında okulumuzda Galatasaray tişörtleri dağıtıldı. Öğrencilerimizin bu anlamlı günde hatırlanmaları ve hediyeler almaları onları oldukça mutlu etti. Bir kez daha Fethiye Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanı Emre Can Arıkan ve dernek üyelerine teşekkür ediyoruz. Tüm etkinlik boyunca yanımızda olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölüm öğrencilerine ve onlara öncülük eden Sibel Coşkun hocamıza da teşekkür ederiz. Okulda yaptığımız 3 Aralık Engelli şenliklerinde boyalı el baskısı, yüz boyama, halat çekme, futbol, taş boyama, psikomotor parkurlar ile engelli öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Çocuklarımız bu oyunları oynarken bizlere eşlik eden müzisyen Erol Özkul ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Seydikemer Nursel Özdemir kurumumuzu bu anlamlı günde yalnız bırakmayan CHP Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban ve Türk Eğitim Sen Seydikemer İlçe temsilcisi Ali Zorlu'ya da ayrıca teşekkür ederiz. Yine ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri ve müdürü Ayser Yılmaz'a da çok teşekkür ederiz" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara