Dolar

32,3223

Euro

35,0757

Altın

2.281,81

Bist

9.007,88

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı:

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-04 14:29:05

Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı:
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Şener Özbayraklı, eksikliklerinin farkında olduğunu belirterek, "Tecrübe kazanman gereken çok şey var. Eksiklerimi giderip takıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirdiği kamp çalışmasının dördüncü gününde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şener, 25 yaşında olduğunu belirterek, "Bazı eksiklerim tabii ki var. Ofansif yönüm yüksek, defansif yönüm kimine göre iyi kimine göre kötü. Ben de eksiklerimin farkındayım, kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Tecrübe kazanman gereken çok şey var. Eksiklerimi giderip takıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Anadolu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ancak silinen birçok oyuncu var. Böyle bir korku yaşıyor musun?" sorusu üzerine Şener Özbayraklı, şunları söyledi:

"Böyle bir korkum yok. Ben daha henüz performansımın en üst seviyesine çıkmadım. Ancak iyi seviyede olduğumu biliyorum. Nasıl bir camiaya geldiğimi, benden beklentilerin hangi seviyede olduğunu biliyorum ve yapabileceklerimin farkındayım. Daha önce kötü örnekler olabilir ama ben kötü örneklerden biri olmayacağım."

- "Hedefe ulaşabilecek bir kadroya sahibiz"

Fenerbahçe Kulübü'nün yarın İstanbul'a geleceğini açıkladığı Portekizli oyuncu Nani'nin çok büyük bir futbolcu olduğunu dile getiren sarı-lacivertli futbolcu, "Şu ana kadar sadece Nani için değil, iyi transferler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Hedefe oynayacak ve ulaşabilecek bir kadroya sahibiz. Bu yönde de transferler yapılıyor. Önümde oynayacak isim çok büyük bir isim. Ben de kendimin farkındayım. İnşallah iyi bir uyum olur, iyi bir performans gösteririz" ifadesini kullandı.

- "Kupaları almak için mücadele edeceğiz"

Şener Özbayraklı, takımın Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacağını ve kendisinin de ilk kez Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayacağını belirterek, "Tabii ki bunun bir heyecanı var. Çok büyük bir camiaya geldim. Yarıştığı bütün kulvarlarda başarıya odaklı bir yapı var. Biraz heyecanlıyım ama bunu en iyi şekilde atlatacağıma eminim. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bütün yarıştığımız kulvarlarda da başarılı oluruz. Kupaları almak için mücadele edeceğiz. Hocamız çok farklı. İlk defa bu tempoda antrenman yapıyorum, bu taktik anlayışıyla oynayacağım. Hocamız çok hırslı bir yapıya sahip, bizi de o yönde çalıştırıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe taraftarı açısından da çok farklı bir takım kurulduğunu anlatan Şener, yeni sezonda çok hırslı ve mücadeleci bir takımın sahada olacağını kaydederek, "Geçen sene taraftar açısından bazı sıkıntılar olabilir. Bu sene taraftarımız sezonun başından itibaren bizi desteklesin. Çünkü bütün kupalar için savaşacağız, onun için mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

Şener, Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının Türkiye'nin bir numaralı derbisi olduğunu aktararak, "İki kulüp arasında çok büyük bir rekabet var. Şu anda ben de bu rekabetin içinde olacağım. Başarılı olmak için mücadele edeceğim. İnşallah yeni sezonda saygı çevresinde mücadele olur ve Fenerbahçe kazanır" diye konuştu.

Haber Ara