Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Brezilyalı yıldız Alexandre Pato, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye gelmek istediği belirtti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-04 20:06:48

Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Fenerbahçe'nin gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlaması menajerleri de harekete geçirdi. Bu sezon Chelsea'de kiralık oynayan ancak Guus Hiddink'ten fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı yıldız Pato'nun İngiliz kulübünden ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye gelecek sezon için haber gönderen 26 yaşındaki oyuncunun Sarı- Lacivertli takıma gelmeyi çok istediği ifade edildi.

HERHANGİ BİR SAKATLIĞI YOK

Devre arasında Chelsea'ye giden ancak aradığı havayı bulamayan Pato'nun yedek beklemekten çok sıkıldığı ve bu nedenle İngiliz kulübüyle yolları ayırmayı planladığı ifade edildi. Geçen sezonda Fenerbahçe'nin gündemine gelen Brezilyalı oyuncu son anda Chelsea'ye transfer olmuştu. Bu sezon 2 maçta forma giyen ve 1 gol atan Alexander Pato'nun herhangi bir sakatlığı da bulunmuyor.

DEĞERİ TAM 11 MİLYON EURO

Takvim gazetesinin haberine göre, bonservisi Corinthians'ta bulunan Pato'nun Brezilya kulübüyle sözleşmesi Aralık 2016'da eriyor. 11 milyon Euro piyasa değeri olan Pato'nun sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle maliyetinin de düşeceği ifade edildi. Guus Hiddink ise İngiliz basınına verdiği bir röportajda "Pato çok yetenekli bir oyuncu. Ancak hazır olmadığı için ona fazla şans veremedim" dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara