Dolar

32,3289

Euro

35,0459

Altın

2.282,92

Bist

8.984,24

Fenerbahçe kayıp istemiyor

Fenerbahçe kayıp istemiyor

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 09:54:30

Fenerbahçe kayıp istemiyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın kendi sahasında karşılaşacağı Antalyaspor karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Atromitos'u 1-0 kazandığı maçın rövanşında 3-0'la geçererek gruplara kalan sarı-lacivertliler, yarın Kadıköy'de lige galibiyetlerle başlayan Antalyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de ilk hafta Eskişehirspor'u 2-0 yendikten sonra geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Fenebahçe, Akdeniz temsilcisini mağlup etmeyi hedefliyor.

Teknik direktörlüğünü Yusuf Şimşek'in yaptığı ligin yeni ekibi Antalyaspor ise ilk iki hafta puan kaybı yaşamadı. Dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o'yla iyi bir performans ortaya koyan Antalya ekibi Kadıköy'de sürpriz bir sonuca imza atmaya çalışacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Bruno Alves, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 21.15'te başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

- Fenerbahçe ligde 12 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 12 maçı da kaybetmedi.

En son geçen sezonun 24. haftasında Gençlerbirliği'ne deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı (bu sezon dahil) 12 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

- Golcüler sahnede

Karşılaşma öncesi her iki takımın da golcüleri dikkati çekiyor.

Her iki takımda transfer döneminde dünya futboluna damga vurmuş futbolcuları kadrosuna katmayı başardı. Fenerbahçe, Hollandalı Robin van Persie, Antalyaspor ise Kamerunlu Samuel Eto'o'yu kadrosuna dahil etti.

Yakın zamanda kulüpleriyle ve bireysel olarak büyük başarılar kazanan iki golcünün yolları Türkiye'de kesişti. İki futbolcu da takımlarının galibiyeti için yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Haber Ara