Dolar

32,3842

Euro

35,0000

Altın

2.322,28

Bist

9.079,97

Fenerbahce, Kasimpasa'yi konuk edecek

Fenerbahce, Kasimpasa'yi konuk edecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-11 12:20:02

Fenerbahce, Kasimpasa'yi konuk edecek
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında yarın Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Ülker Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde geçen hafta deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan ve resmi maçlardaki 25 maçlık yenilmemezlik serisi sona eren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede 3 puan arayacak.

Süper Lig'de 13 maç sonra kaybeden Fenerbahçe, iki maçı eksik Beşiktaş'ın 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

Geride bıraktığı 20 maçta 46 puan toplayan sarı-lacivertli takım, ligde Kadıköy'de 1 yıldır kaybetmiyor. Taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 16 maçta, 13 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde sahasında yenilmeyen tek takım konumunda bulunuyor.


- Mehmet Topal ve De Souza cezalı


Teknik direktör Vitor Pereira'nın sezon başından bu yana orta alanda vazgeçmediği Mehmet Topal ve Josef de Souza, sarı kart cezaları nedeniyle yarın forma giyemeyecek.

Bu iki ismin dışında, sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve stoper Abdoulaye Ba'nın da kadroda olması beklenmiyor.

Portekizli teknik adam Mehmet ve De Souza'nın yokluğunda orta alanda Ozan Tufan ve Diego Ribas'a forma verebilir. Pereira'nın orta alanda tercih edebileceği diğer futbolcular, uzun süren sakatlığından sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif Faaliyetler karşısında 45 dakika süre alan Raul Meireles'in yanı sıra Mehmet Topuz, Alper Potuk ve Uygar Mert Zeybek.

Sarı kart cezası nedeniyle Antalyaspor maçında görev alamayan Danimarkalı stoper Simon Kjaer, Kasımpaşa karşısında forma giyebilecek.


- 4 futbolcu ceza sınırında



Sarı-lacivertlilerde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'de bu sezon üçer sarı kart gören Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin ve Volkan Demirel, Kasımpaşa karşısında da sarı kart görmeleri durumunda, ligin 22. haftasındaki Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecekler.

Öte yandan forma giymesi beklenmeyen Markovic'in de üç sarı kartı var.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara