Dolar

32,3762

Euro

35,0593

Altın

2.326,20

Bist

9.102,77

Evde kilitli bırakılan 2 çocuğu itfaiye kurtardı

Evde kilitli bırakılan 2 çocuğu itfaiye kurtardı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-04 09:40:49

Evde kilitli bırakılan 2 çocuğu itfaiye kurtardı
Bursa'da, bir kadının kapısını kilitleyerek ayrıldığı evde bulunan 2 çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Beşik Çıkmaz Sokağı'nda ikamet eden Ülkü Durmuş, 2 yaşındaki çocuğu Kaan Mert'i, komşusunun 6 yaşındaki oğlu Beran Sertkaya'ya emanet edip evinin kapısını kilitleyerek ayrıldı.

- 6 yaşındaki Beran itfaiyeyi aradı

Beran Sertkaya, Kaan Mert Durmuş'un başını bir odanın kapısına çarpması sonucu burnu kanamaya başlayınca 112 Acil Servis ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, kapının kilitli olduğunu ve evde yetişkin birinin bulunmadığını fark edince olay yerine polis ve itfaiye görevlilerini çağırdı.

İtfaiye ekipleri, ikinci katta bulunan evin balkonuna sepetli merdiveni uzatarak çocukları kurtardı. Burnu kanayan Kaan Mert Durmuş, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Dairenin giriş kapısının anahtarının bulmasıyla içeri giren sağlık ve polis ekipleri, evde inceleme yaptı. Polis, Kaan Mert Durmuş'un anne ve babasına ulaşamadı. Bunun üzerine Beran Sertkaya da polis merkezine götürüldü.

Daha sonra olayı öğrenip hastaneye giden annenin, Kaan Mert Durmuş'u tedavisinin ardından aldığı, Beran Sertkaya'nın da ailesine teslim edildiği öğrenildi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara