Dolar

32,3660

Euro

34,9550

Altın

2.325,32

Bist

9.079,97

Erzurum'daki göçük

Erzurum'daki göçük

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-07 11:40:04

Erzurum'daki göçük
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, atlama kuleleri inşaat alanındaki yol yapım sırasında meydana gelen göçüğe ilişkin, "Bu tür şeyler her zaman olabilir ama atlama kulelerinde meydana gelince popüler hale geliyor" dedi.

Altıparmak, beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve öteki ilgililerle göçüğün meydana geldiği alanda inceleme yaptı.

Burada AA muhabirine açıklamalarda bulunan Altıparmak, olayın son derece üzücü olduğunu söyledi.

Bu tür olayların her iş yerinde meydana gelebileceğine işaret eden Altıparmak, "Her iş yerinde olabilecek iş kazalarından birisi. Herhangi bir ihmal ya da başka bir şeyden kaynaklanan olay değil. İş makinesi çalışırken bilinmeyen küçük bir boşluğa girerek düzenini kaybetmiş. Orada olan arkadaşlarımız da birbirlerine yardım etmek için yarım şekilde toprağa girmişler" diye konuştu.

Altıparmak, olay nedeniyle 2 işçinin yaralandığını ve onlara yardım etmek isteyen bir başka işçinin de kolunda incinme meydana geldiğini aktardı.

İşçilerin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu vurgulayan Altıparmak, şunları kaydetti:

"Başka da herhangi bir sorun yok. İş makinesi de bulunduğu alandan çıkarıldı. Bu tür şeyler her zaman olabilir ama atlama kulelerinde meydana gelince popüler hale geliyor. Daha önceki olaydan dolayı kamuoyunun dikkatini çekti. Olay zaten atlama kulelerinde değil. Fore kazık çakımı için iş makinesi alan açıyor, o alanda oluyor. 22.30 civarında havanın da karanlık olması nedeniyle fark edilememiş ve iş makinesinin dengesi bozulmuş. Bundan kaynaklı bir olay. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun. İnşaat çalışmalarımız da sürüyor zaten. Bir ay sonra kazık çakım işlemi bitecek. Üst yapıyla ilgili bir şey söylemek mümkün değil şu an için."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara