Dolar

32,5109

Euro

34,5757

Altın

2.492,36

Bist

9.548,09

Erzurum'da göçük

Erzurum'daki atlama kulelerinde yol yapım çalışmaları sırasında göçük meydana geldi, iki işçi yaralandığı bildirildi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-07 01:54:54

Erzurum'da göçük

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Palandöken ilçesindeki Kiremitlik Tepe'de 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan Türkiye'nin tek atlama kulelerinin pistlerinde geçen yıl yaşanan çökmenin ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları sırasında göçük meydana geldi.

Ekiplerin atlama kulelerinin yol yapımında çalıştığı sırada yaşanan göçükte, işçiler Kutal Gönülal ve Veli Budak'ın üzerine taş parçaları düştü.

İşçiler, olay yerine gelen AFAD ekiplerinin yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

112 Acil Servis ekiplerince Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"Olay abartılıyor"

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, atlama kuleleri inşaat alanındaki yol yapım sırasında meydana gelen göçüğe ilişkin, "Kulelerin ne göçmesi ne bir zarar görmesi söz konusu değil. Sadece dozerler yolu açarken altta çalışan işçilerin üzerine taş parçaları gelmiştir. Olay bundan ibarettir" dedi. 

Basında olayın abartıldığını vurgulayan Taşkesenligil, "Küçük taş parçaları, birisinin omuzuna isabet etmiştir, diğerinin de ayağında sıyrık var. İkisi de ayakta tedavi edilmek üzere hastaneye gitmiştir" diye konuştu.

Taşkesenligil, yaralı işçilerin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. 

Haber Ara