Dolar

32,3301

Euro

35,0306

Altın

2.283,67

Bist

8.974,91

Erzincanlı kaza yaptı

Yalova'nın Termal ilçesinde, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'nın karıştığı trafik kazasında Erzincanlı'nın annesi ile bir kişinin yaralandığı bildirildi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-05 03:38:31

Erzincanlı kaza yaptı

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Termal ilçesine bağlı Kadıköy Belediyesinde, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı yönetimindeki 34 DAE 33 plakalı otomobil ile Yasin Korkmazlar idaresindeki 77 AE 825 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, Erzincanlı'nın annesi Meliha Erzincanlı ile diğer aracın şoförü Korkmazlar hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince YalovaDevlet Hastanesine kaldırıldı.

Meliha Erzincanlı'nın durumunun iyi olduğu ancak sabaha kadar müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Ezincanlı, hastanede yaptığı açıklamada, Yalova'nın Termal ilçesinden İstanbul'a giderken kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığını belirten Erzincanlı, "Kaza nedeniyle annem göğsünü çarptığı için nefes alıp vermede sorun yaşadı ve ona oksijen verdiler. Hamdolsun hayati bir tehlikesi yok. Kazayı yapan arkadaşın durumu da iyi. Arabanın direksiyonunda ben vardım. Hatalı bir sollama. Sıkıntılı bir şey oldu ama Allah'tan kimseye bir şey olmadı. Annem şu an müşahedede. Doktorlar karar verecekler. Beyin cerrahı geldi, beyinle alakalı bir şey yok. Sadece nefes alıp vermede biraz sorun var" diye konuştu.

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu da Erzincalı'ya destek için hastaneye geldi.

Haber Ara