Dolar

32,3780

Euro

35,0096

Altın

2.325,47

Bist

9.097,45

Erzincan'da yolcu otobusunun devrilmesi

Erzincan'da yolcu otobusunun devrilmesi

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 16:27:38

Erzincan'da yolcu otobusunun devrilmesi
Erzincan-Erzurum karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu oluşan ve 13 yolcunun yaralanmasıyla sonuçlanan kazananın ardından 12 saat süreyle tek yönlü ulaşım sağlalan yolda, ulaşım normale döndü.

Erzincan-Erzurum karayolunun Sansa Deresi mevkisinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından Erzurum'a gidiş istikameti kapanan yolda, ulaşım tek yönden sağlandı.

Karayolları ekiplerince yapılan kar temizliğinin ardından 2 vinçle otobüsün yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı. Çalışmalar sırasında yaklaşık 1 saat süreyle karayolunun çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı yolda, uzun araç kuyruğu oluştu.

Ekiplerin çalışmasıyla otobüsün kaldırılması ve yapılan temizliğin ardından yol 12 saat sonra yeniden çift yönlü olarak ulaşıma açıldı.

Bu arada, kazaya ilişkin trafik polisi ekiplerince yapılan araştırmada, otobüsün kar lastiği takmış ve lastik diş derinliğinin normal olduğu saptandı.

Ankara'dan Van'a giden, İbrahim Koç (43) yönetimindeki 33 BLN 33 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı ve tipinin etkili olduğu Erzincan-Erzurum karayolunun Sansa Deresi mevkisinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrilmiş, kazada 13 kişi yaralanmıştı.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara