Dolar

32,5138

Euro

34,5845

Altın

2.492,92

Bist

9.548,09

Erdoğan ve Halisdemir'in portrelerini kafalarına kazıttılar

Tokat'ta bir berber Cumhurbaşkanı Erdoğan ve şehit Halisdemir'in portrelerini gönüllülerin kafalarına kazıttı...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 01:50:40

Erdoğan ve Halisdemir'in portrelerini kafalarına kazıttılar

Tokat'ta bir berber, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in portrelerini gönüllü yurttaşların saçlarına kazıdı.

Ajanslarda yer alan habere göre; Antalya'dan Tokat'a gelen berber Süleyman Tokgöz, 23 kuaförün katıldığı 'tribal saç dövmesi' eğitimi düzenledi. Tokgöz, eğitim sürecinde gönüllü olan Soner Duran'ın kafasına Ömer Halisdemir'in, Nurullah Araz'ın kafasına ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın portresini kazıdı.

Berber Tokgöz, kendisi için güzel ve duygulu bir çizim olduğunu söylerken, saçlarına portre kazınan Duran ile Araz da çok mutlu olduklarını ifade etti.

Davet üzerine Tokat'a geldiğini söyleyen Süleyman Tokgöz, daha çok Avrupa'da yaygın olan bu çalışmayı yaklaşık 1.5 yıldır kendisinin yaptığını söyledi. Bu çalışmaları yaygınlaştırmak istediklerini söyleyen Tokgöz, "15 Temmuz Şehidimiz Ömer Halisdemir'in çizimini yaptım. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın çizimini yaparak, arkadaşlara da birkaç şey gösterdim, eğitim verdim. Benim için güzel ve duygulu bir çizim oldu" dedi.

Saçlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini ve Türk bayrağını çizdiren 15 yaşındaki Nurullah Araz, çalışmayı görünce mutlu olduğunu söyledi. Ömer Halisdemir'in portresini saçına kazıtan Soner Duran ise, "Başımızın üstünde yeri var. 15 Temmuz'un en büyük kahramanı, o olmasa başımıza bir sürü olay gelirdi. Kendisine minnet borçluyuz" diye konuştu.

  

 

Haber Ara