Dolar

32,5877

Euro

34,8539

Altın

2.496,12

Bist

9.657,76

Ercik; 'Esnaf ve sanatkarlar ülkemizin omurgası'

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, esnaf ve sanatkarların ülkemizin omurgası olduğunu belirterek, 'Amacımız, hiç bir kepengin kapanmaması, esnafın vitrinin ışıklı kalması, tüten bacaların sönmemesidir' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 13:38:28

Ercik; 'Esnaf ve sanatkarlar ülkemizin omurgası'
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, esnaf ve sanatkarların ülkemizin omurgası olduğunu belirterek, "Amacımız, hiç bir kepengin kapanmaması, esnafın vitrinin ışıklı kalması, tüten bacaların sönmemesidir" dedi.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret eden Ercik, parti politikası olarak esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini, sorunlarına kalıcı çözüm üretme yolunda gayret gösterdiklerini söyledi. Esnaf ve sanatkarların ülkemizin omurgası olduğunu vurgulayan Ercik, "Onların sorunu bizim sorunumuz. Bugün esnafımızın yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunlarını dinlemek, bu sorunları valiliğimiz, belediyelerimiz ve bakanlıklarımıza iletmek amacıyla buradayız. Esnafımızın sorun ve beklentileri konusunda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile koordineli çalışma içerisinde olacağız. Amacımız, hiç bir kepengin kapanmaması, esnafın vitrinin ışıklı kalması, tüten bacaların sönmemesidir. Bizler biliyoruz ki, esnafımız bugün en büyük işveren konumunda. Onların sorunlarına duyarlık göstermekte bizlerin asli görevi" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer ise "Esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerinin çözüm adresi siyasilerdir. Esnafımız devletine, milletine, vatanına, bayrağına bağlı, devletine karşı her türlü yasal sorumluluğu yerine getiren bir kesimdir. Bugün bizler 70 bin üyemizle ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Özellikle ilimize ihtisas sanayi sitesi kazandırılması konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızın mutlak suretle çözülmesi gerekiyor. Esnafımızın sorunlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onların desteğini hissetmek bizlere güç veriyor. Çünkü esnafımız ahde vefa sahibidir ve kendisine uzatılan eli hiçbir zaman geri çevirmez" ifadelerini kullandı.

Haber Ara