Dolar

32,3712

Euro

35,0141

Altın

2.325,64

Bist

9.093,72

Emniyet müdürü: Sürünerek gebereceksiniz

Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, PKK'lılar için 'Siz hainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz' diyerek PKK'ya sert çıktı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-05 14:53:27

Emniyet müdürü: Sürünerek gebereceksiniz

Tunceli'deki polis merkezine PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale için Elazığ'da düzenlenen törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, yapılan kalleşçe saldırıyı her şeyden önce bir insan olarak sindirebilmenin mümkün olmadığını söyledi.

"DAĞLARDA SÜRÜNECEK, GEBERECEKSİNİZ"

Bütün insanlığın teröre ve destek verenlere lanet okuması gerektiğine işaret eden Şen, "Siz hainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz. İnsanlık dışı alçakça yapılan saldırıyı düzenleyenler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır" dedi.

"SİYASİ KOLUNA DA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR"

"30 yıldan fazla bu ülkeye ihanet eden bu terör örgütünün siyasi koluna da bir çift sözüm var. Sizin o şehit ailesinin acısına söyleyecek bir sözünüz var mı  Siz bu şehit ailesine ve şehidin daha bir aylık olan yetim çocuğuna ne diyeceksiniz" diyen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"SİZ TERÖRİST CENAZESİNDESİNİZ"

"Hani siz barışçıydınız siz demokrattınız siz, barış güvercini uçuruyordunuz, neredesiniz  Ha nerede olduğunu ben size söyleyeyim, terörist cenazesindesiniz. Vurduğumuz teröristlere yardım etmek için can siperhane dönüp bize saldırıyorsunuz. Size, destekçilerinize ve dün karakolda görev yaptığımız sırada bizlere sopalarla saldıranların hepsine lanet olsun. Sizleri kınıyorum."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara