Dolar

32,5962

Euro

34,7568

Altın

2.495,83

Bist

9.524,59

Elönü'den Dündar'a Ayşen Gürcan tepkisi

Esra Elönü, Diriliş Postası'ndaki bugünkü yazısında Cumhuriyet Gazetesi'ne ve Can Dündar'a sert eleştirilerde bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 14:51:55

Elönü'den Dündar'a Ayşen Gürcan tepkisi

Elönü, Can Dündar'a "Yalanı ninnisi olmuş bir zamanların aşk kelebeği Can Dündar, ayakta uyuttuğunu düşünen sefil iftiracı" dedi.

İŞTE ESRA ELÖNÜ'NÜN O YAZISI

Başörtülü ilk bakan Ayşen Gürcan'ın örtünmeden önceki fotoğrafını kullanarak haber yapmak ne demek?

Yosun tutmuş hazımsızlığımızı her an güncelleyip köpek dişlerimizi örtünün üzerinde bilemeye devam edeceğiz demek. Siz ne yaparsanız yapın, biz kudurmaya devam edip size sıçrayan çamur olmaktan vazgeçmeyeceğiz demek. Açığınızı yakalamak için ahlâka erdeme haysiyete giden bütün yolları kapatırız demek. Bir tıkla kutsalınızın şerefini yağmalar, mahreminizi böyle azılı haberciliğimizle tezgâhta sunarız demek.

Canınız örtü çekiyor derken, o demokrasi ahkâmcısı Can Dündar'ınız, gazete diyerek sattığı Çamur Tomasının önüne yatsın bence. Yalanı ninnisi olmuş bir zamanların aşk kelebeği Can Dündar, ayakta uyuttuğunu düşünen sefil iftiracı.

Şimdi herkes, yani o mayınlı medya çetesi. Ayşenur Gürcan'ı haber yapar gibi görünüp, modifiye adamlıklarını başörtüsüne doluyor. Aile Bakanı'nı ailesinden vurarak başlıyorlar.

Bu kin kadavraları, suyu uyutan düşman cinsleri hiç bitmeyecek. Başörtülüye bel altı vuruşlara servis hizmeti sunacak bu puslu hava çakalları bitmeyecek. Neyin tellalıysan onun hamalı olursun ki çığlık çığlığa mahreminin, haysiyetinin, şerefinin kasabı olacaklar.

En komiği de ideoloji çirkefleri kadın savunucular. Heyy! Çekirdek çitleyip kin güderken uyuyakaldınız galiba feminist güruh. Hani diren şort, diren hamile, diren zart zurt. Direnişçiler neredesiniz? Kadın dediğin ülkesinin düşmanı olacak, Bremen Mızıkacıları gibi çanak çömlek çalan hatunları peşinize toplayıp gösteri yapacaksınız. Senin ideolojin sana benimki bana yani. Kadınlığın umurumuzda değil diyorsunuz net. Ne kadar çok küfredersen, pankart açıp tamponu yırtarsan o kadar çok feministsin.

Ne diyeyim. Alçakta yüksek yapmanız ancak çukurdakiler tarafından takdir edilir. Bu seviyesizlik için kaç alçak seviye atladığınız da ortada. Eğlenin, tepinin lakin sıçramayın. Aşılanın ve höstt ile terbiye olun.

Haber Ara