Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

EKG İcra Kurulu aylık toplantısı Keşan'da gerçekleştirildi

Edirne Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu'nun aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı Keşan'da gerçekleştirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-28 12:21:28

EKG İcra Kurulu aylık toplantısı Keşan'da gerçekleştirildi
Edirne Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu'nun aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı Keşan'da gerçekleştirildi.

TOBB Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısını Keşan'da gerçekleştirildi. Elmas Aslan Başkanlığında kahvaltıda bir araya gelen Kurul Üyeleri aylık gündem maddelerini görüşerek karara bağladı. Kadın Girişimciler ayrıca toplantıda önümüzdeki günlerde ve aylarda gerçekleştirilmesi planlanan organizasyon ve projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı sonunda, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu Edirne Kadın Girişimciler Kurulu toplantısına iştirak etti. Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin çalışmalarını takdirle izlediğini söyleyen Helvacıoğlu, "Kadınlarımızın her zaman yanındayım. Bizler kadınları hayatın her alanında aktif olarak görmek istiyoruz. Sizler gibi başarılı kadın girişimcilerimizi de takdirle izliyoruz. Kadınlarımıza girişimciliği teşvik ettirmeli, iş yaşamında önemli görevlerde çalışmaları için onları desteklemeliyiz. Bizim Odamızda iki kadın Meclis Üyemiz var. Bir sonraki seçimlerde tüm Odalarda bu sayının daha da artması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Aslan, Helvacıoğlu'na toplantıya katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aslan, "Kadın istihdamına yönelik projeler üzerinde de çalışmaktayız. Amacımız, hiçbir kadın işsiz kalmasın" diye konuştu.

Toplantının ardından Edirne Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, Keşan'ın başarılı Kadın Girişimcilerinden Sibel Süzgün, Necla Dev ve Berna Tanyolaç'ın iş yerlerine ziyaretlerde bulunularak, hem incelemelerde bulundular hem de kendilerini iş yaşamında gösterdikleri başarılardan ötürü tebrik etti.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara