Dolar

32,3776

Euro

35,0243

Altın

2.335,12

Bist

9.079,97

Düzce'den Halep'e bayram yardımı

Düzce Belediyesince temin edilen 1 tır dolusu yardım malzemesi Halep'e uğurlandı- Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Asuk:- 'Suriye'de kurulan Düzce Belediyesi Kemmune Şefkat Çadırkenti'nde yaşayan savaş mağdurlarının bayramını unutmayarak bayram öncesinde bir çalışma yaptık'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-22 19:18:37

Düzce'den Halep'e bayram yardımı
Düzce Belediyesi tarafından temin edilen giyim ve gıda maddelerinin bulunduğu tır, Halep'e gönderildi.

Düzce Belediyesi önünden Halep'e gönderilen tırda, gıda, giyim ve çocuklar için çeşitli oyuncaklar bulunuyor.

Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, savaş mağdurları için bir tır dolusu yardımın yola çıktığını söyledi.

Asuk, 150 bayram paketinin özenle hazırlandığını aktararak, şöyle konuştu:

"Halep Kemmune Şefkat Çadırkenti'ndeki kardeşlerimiz için hazırladığımız tır, içindeki Ramazan Bayramı hediyeleri ile birlikti yola çıktı. Suriye'de kurulan Düzce Belediyesi Kemmune Şefkat Çadırkenti'nde yaşayan savaş mağdurlarının bayramını unutmayarak bayram öncesinde bir çalışma yaptık. Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri gıda, giyim ve çocuklar için çeşitli oyuncakların yer aldığı bu paketleri hazırladı. Bayram öncesinde oradaki kardeşlerimiz ve çocuklara ulaşacak bu hediyeler, inşallah onların yüzündeki tebessüme sebep olur. Biz o zaman mutlu oluruz."

Çadırkentteki bin 500 kişinin bayramlıklarını hazırlamanın gururunu yaşadıklarını aktaran Asuk, "Çocukları için giyim malzemeleri, oyuncaklar bulunuyor. Hem de anne-babaları düşünerek onlar için de giyim malzemeleri hazırladık. En önemlisi de Halep'te belirlenen bir bölgeye çocuk oyun alanı yapmaya karar verdik. En kısa sürede parkımızı oraya kuracağız." ifadesini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara