Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

Dursunbey YBO öğrecileri futsalda il birincisi oldu

Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu Futsal kız takımı Balıkesir'de yapılan müsabakalarda il birincisi oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 10:45:15

Dursunbey YBO öğrecileri futsalda il birincisi oldu
Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu Futsal kız takımı Balıkesir'de yapılan müsabakalarda il birincisi oldu.

Salon futbolu olarak bilinen ve genel olarak futbola benzese dahi kendine özgü kuralları olan futsal son yıllarda ilgi gören spor dallarından birisi haline geldi. Dursunbey'de de çeşitli okullarda oluşturulan futsal takımlarına özellikle kız öğrencilerin ilgisi yoğun oluyor.

Dursunbey Yatılı Bölge ortaokulunda Beden eğitimi öğretmeni Abdullah Boyacı antrenörlüğünde oluşturulan kız futsal takımı Balıkesir'de gerçekleşen il şampiyonasında şampiyon oldular. Başarıları ile İl genelinde dikkat çeken futsal takımı önümüzdeki haftalarda İzmir'de gerçekleşecek olan Türkiye şampiyonasında Balıkesir'i temsil edecek.

Geçtiğimiz gün Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı makamında ziyaret eden YBO Futsal Kız takımı ve öğretmenleri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından ödüllendirildi. Başarılarından dolayı sporcuları ve öğretmenlerini kutlayan Başkan Bahçavan, Dursunbey'i başarı ile temsil eden YBO öğrencilerine de teşekkür etti. Türkiye şampiyonluğu içinde öğrencileri motive eden Başkan Bahçavan, İzmir'de yapılacak şampiyonada sporcuların şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda tüm takıma tatil yada kamp hediye edecekleri sözünü de verdi.

Sporculara çeşitli hediyeler veren Başkan Bahçavan, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Ara