Dolar

32,5210

Euro

34,7953

Altın

2.420,58

Bist

9.702,91

Durgunsu Kano Türkiye Kupası

Durgunsu Kano Türkiye Kupası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-02 14:24:35

Durgunsu Kano Türkiye Kupası
Sakarya'nın Serdivan ilçesinde gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Kupası yarışları sona erdi.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından Sapanca Gölü'ndeki Serdivan kano yarışma parkurunda düzenlenen yarışlarda, büyük erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi birinci, Adana Gençlik ve Spor ikinci, Tuzla Deniz Yıldızı üçüncü, büyük kadınlar kategorisinde ise Rize Gençlik ve Spor birinci, Antalya Gençlik Merkezi ikinci, Sakarya Gençlik Merkezi üçüncü oldu.

Genç erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi birinci sırada yer alırken, Gündoğdu Su Sporları ikinci, Çarşamba Belediyesi üçüncü, genç kızlarda ise Sakarya Gençlik Merkezi birinci, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ikinci, Rize Gençlik ve Spor üçüncü sırada yer aldı.

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Müngütay, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun beklediklerinden daha iyi geçtiğini söyledi.

Mengütay, şu ana kadarki şampiyonalar içinde rekor katılımın olduğu için organizasyonun iyi geçtiğini belirterek, "Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gerek kadın sporcular gerekse erkek sporcuların rekor sayıda katıldığı bir şampiyona oldu" diye konuştu.

Şampiyonaya Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların geldiğini ve kendi aralarında sosyal uyumu bozmadan güzel bir rekabet örneği verdiklerini kaydeden Mengütay, elde edilen sonuçlara göre eylül ayında Romanya'da yapılacak Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Kano Şampiyonası için milli takımın belirleneceğini ve sporcuların burada tekrar kampa alınacaklarını ifade etti.

Haber Ara