Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Döviz bürosundan hırsızlığa teşebbüs anı güvenlik kamerasınd

Döviz bürosundan hırsızlığa teşebbüs anı güvenlik kamerasında

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-26 17:43:02

Döviz bürosundan hırsızlığa teşebbüs anı güvenlik kamerasınd
Antalya'nın Manavgat ilçesinde döviz bürosundan hırsızlığa teşebbüs anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Sözen Caddesindeki döviz bürosuna gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, 500 avro bozdurmak istedi. İş yeri sahibi Mehmet Varol'un uzattığı paradan 500 lirayı "tırnakçılık" yöntemiyle çalmaya teşebbüs eden kadın, durumun fark edilmesi üzerine kaçtı.

Zanlının parayı alması ve iş yeri sahibinin müdahale anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İş yeri sahibi Varol, gazetecilere yaptığı açıklamada, döviz bürosuna gelen kadına bozdurmak istediği 500 avro karşılığı bin 615 lira verdiğini anlattı.

Bunun üzerine kadının, 500 avronun bin 670 lira olduğunu söylemesi üzerine parayı geri vermesini ve dövizini almasını istediğini belirten Varol, şöyle konuştu:

"500 avroyu alırken bana, elindeki parayı uzattı. Parayı doğrudan kasaya koymak yerine, para sayma makinesine koyduğumu fark edince elindeki cüzdanın altına sakladığı 500 lirayı, 'Bu da sizin' diyerek bana uzattı. Parayı saymasaydım, 500 lirayı alıp gidecekti. Kendisine durmasını söylememe bile fırsat vermeden iş yerinden çıkarken, kapıda kendisini bekleyen bir başka bayan ve 3-4 yaşlarında bir çocuk olduğunu gördüm. Hızla yolun karşısına geçtiler. Ben de arkalarından koşarak geldim ve bir taraftan polisi ararken diğer taraftan kadını tutmaya çalıştım. Caddenin ortasında kadın, çarşafı üzerinden çıkararak anadan doğma kaldığında neye uğradığımı şaşırdım. Bir taraftan da 'kurtarın bana saldırıyor' diye bağırıyordu. Şaşkınlığımızı üzerimizden atamadan kadın caddede çıplak vaziyette kayboldu."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara