Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Donald Trump engelli muhabirle alay etti

ABD'de Kasım 2016'da yapılacak başkanlık seçim yarışında Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı, Donald Trump, engelli New York Times gazetesi muhabiriyle alay etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 05:02:54

Donald Trump engelli muhabirle alay etti

ABD'de Kasım 2016'da yapılacak başkanlık seçim yarışında Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olan milyarder iş adamı Donald Trump, engelli New York Times gazetesi muhabiriyle alay etti.
 
Anket sonuçlarına göre Cumhuriyetçi Parti'nin adayları arasında ilk sırada bulunan iş adamı Trump, seçim konuşmalarındaki eylem ve söylemleriyle tepki çekmeye devam ediyor.

Trump, Güney Carolina'daki seçim konuşmasında, "konjenital eklem sendromu" bulunan New York Times muhabiri Serge Kovaleski'yle alay etti. Konuşmasında, Kovaleski'den önce "iyi bir muhabir" diye bahseden Trump, daha sonra "Şimdi, bu zavallı adamı görmelisiniz…" diyerek muhabirin hareketlerini ve konuşmasını taklit etti.


NEW YORK TİMES: ÇOK ÇİRKİN

Trump'ın eylemiyle ilgili ABD medyasına açıklama yapan New York Times, Trump'ın eylemini "çok çirkin" olarak niteledi. Açıklamada, "Trump'ın muhabirlerimizden birinin görünüşüyle alay etmesini çok çirkin buluyoruz" ifadesi kullanıldı.

 

Haber Ara