Dolar

32,3397

Euro

35,1220

Altın

2.241,18

Bist

8.904,94

Dökülen Saçlar İçin Doğal Çözüm, Bitkisel Saç Dopingi

Doğal ürünler çare olmaz diyerek vatandaşı saç ektirmeye teşvik ediyorlar. Peki saç ektirmek ne kadar sağlıklı? Bitkisel Saç Dopingi Nedir?

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-08 01:54:52

Dökülen Saçlar İçin Doğal Çözüm, Bitkisel Saç Dopingi

Herbalist Ömer Faruk ERMİŞ,

saç dökülmesi konusunda bilgilendirdi:

Saç dökülmesi, günümüzde kadın ve erkek birçok kişinin ortak problemi.

Herkes farklı yollarla derdine çare bulmanın peşinde. Bazıları doğal ve bitkisel yollarla derdine çare ararken, bazıları da kozmetik ve ilaç sektöründe şansını deniyor. Bir de saç ektirerek bu soruna kökten çözüm getirmeyi umanlar var.

Peki bunlardan hangisini tercih etmeliyiz ?

Öncelikle saç dökülmesine sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Hormon bozukluğu, kansızlık, stres, kimyasal saç ürünlerinin kullanımı, cilt rahatsızlıkları gibi bir çok etken saç dökülmesine sebep olabilir. Doktora danışarak mevcut hastalıkların tedavi edilmesi gerekir. Kimyasal maddelerden mümkün olduğunca uzak durmak da son derece önemlidir.

Bitkisel Saç Dopingi Nedir, Kelliğin ilacı bulundu mu?

Kelleşmemenin ilacı bulundu desek daha doğru olur. Bitkisel Saç Dopingi, beslenemeyen saç hücrelerinin imdadına yetişiyor ve kelliği önlüyor.

Maalesef halkımız bu konuda çok kandırıldı ve istismar edildi. Sayısız vatandaşımız, aylarca kullandıkları ilaçlara büyük paralar ödedi. Özellikle belirtmek isterim ki, saç ekimi dahil hiçbir formül kelliğe çözüm değildir. Saç ektiren kişilerin çoğu, saçlarının tekrar döküldüğünden şikayetçi. Çektikleri acı, harcadıkları para da cabası. Üstelik saç ekiminden sonra özel losyonlar satın alıp dünya kadar para harcamaya devam ediyorlar.

Bitkisel Saç Dopingi, bizim geliştirdiğimiz özel bir formül. İçerisinde hiçbir kimyasal ve sentetik madde ihtiva etmeyen, hatta yenilip içilebilecek kadar doğal bir kür. Doping etkisi yapacak kadar kuvvetli olabilmesinin sebebi ise Rabbimizin mucizesi olan Safran ve arı sütü gibi doğada bulunan eşsiz nimetler. Yaklaşık kırk çeşit bitkiyle hazırlanan bu formül sayesinde

saç dökülmesi ilk kullanımdan itibaren yavaşlamaya başlıyor. Birkaç gün içinde saçlarınızı sıkıca tutup çekerek farkı gözlemleyebilirsiniz.

Peki Dökülen Saçların Yeniden Çıkması Mümkün mü ?

Saç hücrelerinin tamamen ölmemiş olması gerekir. İşte bitkisel saç dopingi de tam burada devreye giriyor. Gözenekleri açarak saç hücrelerinin kılcal damarlarla buluşmasına yardımcı oluyor. Henüz ölmemiş olan ama can çekişen saç hücrelerini besleyerek yeniden saç çıkmasına yardımcı oluyor.

Üstelik yıllarca kullanmanıza da gerek yok. 1-2 ay gibi bir süre genelde yeterli olabiliyor. Erkeklerin her gün, hanımların ise iki günde bir kullanmasını tavsiye ediyoruz.

Şahsımın ve bu kürü kullananların fotoğraflarını aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz:

www.bolder.com.tr

Haber Ara