Dolar

32,4165

Euro

34,4540

Altın

2.488,75

Bist

9.679,80

Diyarbakır'da polise düzenlenen silahlı saldırı

Diyarbakır'da polise düzenlenen silahlı saldırı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 19:13:56

Diyarbakır'da polise düzenlenen silahlı saldırı
Diyarbakır Valiliğince Bağlar ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırının ardından çevrede yapılan incelemede uzun namlulu silah ve 2 tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Şanlıurfa yolu Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi önünde 06.30 sıralarında terör örgütü PKK mensuplarınca, Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait resmi ekip aracına çalıntı bir araç ile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği hatırlatıldı.

Polis aracının saldırı anında seyir halinde olduğuna vurgu yapılan açıklamada, polislerin karşılık vermesi sonucu çatışma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, olayda yaralanan 3 polis memurunun tedavilerinin sürdüğü kaydedilerek, "Olay yerine yakın bir alanda çalıntı araç terk edilmiş halde bulundu. Aracın içerisinde etkisiz hale getirilmiş bir bölücü terör örgütü mensubu olduğu görüldü. Saldırının ardından çevrede yapılan incelemede uzun namlulu silah ve 2 tabanca ele geçirildi. Konuyla ilgili detaylı soruşturma sürüyor" ifadeleri kullanıldı.

Haber Ara