Dolar

32,5960

Euro

34,7835

Altın

2.496,23

Bist

9.449,99

Diyarbakır'da polis memurunun kaçırılması

Diyarbakır'da polis memurunun kaçırılması

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-03 21:56:47

Diyarbakır'da polis memurunun kaçırılması

ERZURUM ( AA ) - AK Parti heyeti, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak'ı ziyaret etti.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran ve AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan'dan oluşan heyet, Aşkale ilçesinde yaşayan Yabalak ailesinin evine gitti.

Umutlu bekleyişini sürdüren polis memurunun eşi Burcu Yabalak ile bir süre görüşen Yeşilyurt ve beraberindekiler, aileye "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Yeşilyurt, burada yaptığı açıklamada, konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala da konuyu yakından takip ediyor. İnşallah sağ salim olarak kardeşimize kavuşacağız" dedi.

Burcu Yabalak ise eşinin Mersin nüfusuna kayıtlı olması nedeniyle Mersin milletvekillerinin de konuyla yakından ilgilendiğini bildirerek, AK Parti heyetine teşekkür etti.

Beklemekten başka çarelerinin olmadığını dile getiren Yabalak, "İnşallah yavrularım ve ben, eşime sağ salim kavuşuruz" diye konuştu.

28 Temmuz'da, Diyarbakır-Bingöl karayolunu kesen bir grup terörist, ailesiyle Erzurum'dan Şanlıurfa'ya giden polis memuru Sedat Yabalak'ın kullandığı otomobili durdurmuş, sürücünün polis memuru olduğunu fark eden teröristler, ailesini serbest bıraktıkları Yabalak'ı yanlarına alarak bölgeden uzaklaşmıştı.

Haber Ara