Dolar

32,5737

Euro

35,0006

Altın

2.432,79

Bist

9.753,97

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya'da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya'da

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-03 22:20:27

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alanya'da
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odasınca (ALTSO) düzenlenen iftarda iş adamlarıyla bir araya geldi.

ALTSO tarafından ikincisi gerçekleştirilen iftar programına Çavuşoğlu'nun yanı sıra AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, MHP milletvekilleri Tarkan Akıllı ve Mehmet Günal, Kaymakam Hasan Tanrıseven ve siyasi parti temsilcileri ile iş adamları katıldı.

Bakan Çavuşoğlu, iftar programında yaptığı konuşmada, ALTSO'nun son yıllarda herkesin desteğini alan bir kurum haline geldiğini söyledi. ALTSO'nun Türkiye'ye örnek bir oda olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, Alanya'nın her sorununda ALTSO'yu yanlarında gördüklerini ifade etti.

Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün Alanya'da kurduğumuz bir devlet üniversitesi ve Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesinin durumu, geleceği, sorunları konusunda toplantılar yaptık. Bütün toplantılarda en büyük güvencemiz ALTSO oldu. Çünkü eğitime ve her iki üniversiteye destek veriyor. Şimdi de Alanya'yı Alaaddin Keykubat Üniversitesine ticaret odamız sayesinde kavuşturacağız."

Çavuşoğlu konuşmasının ardından iftar programına katılanlarla sohbet etti.

Haber Ara