Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Dikilitaş Mahalle Konağı'nda sona gelindi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dikilitaş Mahalle Konağı yapımında sona yaklaştıklarını vurgularken, 'Mahallemize ayrı bir değer katacak olan konağımızın yapımını bitirme aşamasına geldik' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-25 05:41:04

Dikilitaş Mahalle Konağı'nda sona gelindi
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dikilitaş Mahalle Konağı yapımında sona yaklaştıklarını vurgularken, "Mahallemize ayrı bir değer katacak olan konağımızın yapımını bitirme aşamasına geldik" dedi.

Uşak Belediyesinin her mahalleye bir konak sloganı ile yola çıktığı proje kapsamında Dikilitaş mahalle konağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Daha önce Karaağaç ve Aybey mahallelerindeki konakları halkın hizmetine sunan Uşak Belediyesi, bu kez de Dikilitaş Mahallesi sakinlerine, konağını kazandırıyor. Konağın kısa süre tamamlanarak vatandaşların kullanımına kazandırılması bekleniyor.

Dikilitaş Mahallesi'nde düşündükleri mahalle konağının beklentileri karşılayacak özellikte ve güzellikte olacağını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Mahalle kültürünü ve geleneklerini gelecek nesillere aktarmak adına önemli yere sahip olan bu konaklar, gençlerimiz içinde adeta bir ilim, irfan yuvası olacak. Bu vesile bir an önce dikilitaş mahalle konağını halkımızın hizmetine açıp, söz verdiğimiz diğer mahalle konaklarının yapımına geçmek istiyoruz" dedi.

Vatandaşların beklentilerini bilen ve bu hizmet sistemiyle hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Cahan, "Biz kentimizde bütün vatandaşlarımızın konaklarımızdan ve imkanlarımızdan faydalanmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle diğer mahallelerimizde projelendirme ile ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Uşak gelişmeye, mahallelerimiz de güzelleşmeye devam edecek" şeklinde konuştu.

Haber Ara