Dolar

32,5900

Euro

34,8253

Altın

2.496,95

Bist

9.454,65

Didim AK Parti'den kurumlara teşekkür ziyaretleri

AK Parti Didim İlçe yönetimi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan 'Demokrasi nöbeti' için yapılan teşekkür ziyaretinde, ilçede kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-25 14:11:47

Didim AK Parti'den kurumlara teşekkür ziyaretleri
AK Parti Didim İlçe yönetimi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan "Demokrasi nöbeti" için yapılan teşekkür ziyaretinde, ilçede kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan "Demokrasi nöbetine" katılarak katkı sunan kamu kurumlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlere AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Seda Sarıbaş, Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil, Ali Bakay ve Şakir Saruhan ve İlçe yöneticileri katıldı.

AK Parti Didim İlçe heyet, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı, Mal Müdürü Cenap Kardoğan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, İlçe Müftüsü Ahat Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halis Yaşar'ı ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı İskender Yönden'i makamında başlayan teşekkür ziyaretlerini İlçedeki tüm kamu kurumlarında gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, "Başarısız darbe girişiminin ardından başlattığımız demokrasi nöbetlerine, ilçemizdeki kamu kurumları temsilcileri de katılarak bizlerle birlikte oldu. Her gün Meydana gelerek bizlere bu anlamda destek olup ülkemize ve milletimize sahip çıktılar. Bu kapsamda demokrasi nöbetlerine katılan kurumlara teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kendilerine bu noktada bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Ara