Dolar

32,3299

Euro

35,0822

Altın

2.286,60

Bist

8.967,32

Dick Advocaat'ı çıldırttılar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat sarı lacivertlilerin Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-22 22:48:49

Dick Advocaat'ı çıldırttılar

İŞTE ADVOCAAT'IN AÇIKLAMALARI:

"En iyi maçımız değildi bu akşam ama takımımız çok mücadele etti istediğimiz skorla sahadan ayrılabilmemiz için. Kazanmamız gerekiyordu Sonuçta kazanmayı hak ettik. Şampiyonluk mücadelemizi sürdürüyoruz. Tüm oyuncularımız bu akşam büyük bir çalışma örneği gösterdiler, bu isteği gösterdiğimizde zaten fark yaratmış duruma geliyoruz. Takım performansı bizim için önemli bireysel performanslar değil. İstekliydik bugün ama ilk Başakşehir maçında bence daha iyiydik. Başakşehir ile ilk maçta çok daha iyi bir oyun sergiledik bu akşam daha çok mücadele maçı oldu. Ozan, bacağında bir problem yaşadı. Böyle maçlarda %100 fit olmak zorundasınız, değildi. O yüzden dışarıya aldık."

Bu arada röportaj esnasında ekrandan 2. yarının başındaki tartışmalı penaltı pozisyonunu izleyen Dick Advocaat: "Net bir el pozisyonu var, el var, görebiliyorsunuz? Sadece söylemek istedim" yorumunu yaptı.

Öte yandan maç içinde yaşanan "elle oynama" pozisyona sinirlenen Dick Advocaat, 4. hakem Kutluhan Bilgiç'in üzerine yürüyüp pozisyona itiraz etti. Çileden çıkan Advocaat ile Bilgiç arasındaki diyalog ise kare kare fotoğraflara yansıdı.

Haber Ara