Dolar

32,3351

Euro

35,1721

Altın

2.245,13

Bist

8.718,11

'Devletin en tepesindeki isimlerden eşi FETÖ ablası olanlar var'

Abdurrahman Dilipak Arınç’ı eleştirdiği yazısında, “Devletin en tepe makamında bulunan birilerinin eşi FETÖ ablası, oğlu da FETÖ imamı olanlar var' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-30 19:52:10

'Devletin en tepesindeki isimlerden eşi FETÖ ablası olanlar var'

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Yazısında, “Devletin en tepe makamında bulunan birilerinin” eşinin FETÖ ablası, oğlunun da FETÖ imamı olduğunu dile getirdi.

Dilipak'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

“(...)Ben, “Kur'an-ı Kerim'e el basıp yemin eden”, hacısını, hocasını şahid gösteren kripto adam biliyorum.. İşin kötü yanı bu türden hâlâ aramızda dolaşan bir sürü hain var. Gerçekten birilerinin masum olduğundan emin misiniz, nasıl emin olabiliyorsunuz. Bu adam Cumhurbaşkanının yaveri olabiliyor..

Mazlum olduğu zannıyla birilerine karşı gösterdiğiniz merhameti, zalim olduğunu bildiğiniz kişilere karşı cesaretle dile getiremiyorsanız, orada başka bir sorun var demektir..

Devletin en tepe makamında bulunan birileri, kendi ailesi içinde bile FETÖ ile ilişkili birileri varken, bu çevre hakkında hiçbir bilgi vermemesi, ihbarda bulunmaması, onlara karşı elle tutulur bir açıklaması olmaması onun bu konuda ne kadar adil ve sağlıklı bir fikir sahibi olduğu noktasında bir kanaatin oluşmasına sebeb olmaz mı?

Bu konudaki gözlemlerim, örneklerim o kadar çok ki, eşi abla, oğlu imam olanları da tanıyorum. Bu işin kasası olduğu söylenenleri de. Arınç'ın ailesi de böyle bir aile. Hiç mi farkına varmadı, hiç mi bilmiyordu, söyleyecek hiçbir sözü yok mu onlara karşı... (...)”

 

Haber Ara