Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

Derbi maçın ardından

Derbi maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-24 23:43:35

Derbi maçın ardından
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 2-2 kaldıkları derbi maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Nazifoğlu, maçın ilk yarısında oyunun hakimi olduklarını dile getirerek, "İkinci yarı skoru da koruma niyetiyle takım geriye çekildi. Beşiktaş ikinci yarı çok güzel oynadı. Mağlup da olabilirdik, galip de gelebilirdik. Bence maçın hakkı beraberlikti. Buraya gelmeden evvel bize sorsalardı, beraberliğe razı olurduk. Fakat 2-0'dan sonra beraberliğe üzüldük. Bugün Vodafone Arena'da bir puan dünyadaki her takım için iyi bir puandır." diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların takımlarını çok iyi şekilde desteklediğini anlatan Nazifoğlu, "Beşiktaş seyircisi ikinci yarıda takımlarını çok itti. Gerçekten Beşiktaş seyircisini tebrik ediyorum. Çok önemli bir görev yaptılar. Beşiktaş da pes etmedi. Bayağı direnç gösterdi." ifadelerini kullandı.

Levent Nazifoğlu, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in oyuncu değişiklikleriyle ilgili bir soru üzerine, "Bunlar teknik konular. Tamamen teknik direktörün alacağı kararlar. O daha iyi görüyor. Bu konuda söyleyebilecek bir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmada Galatasaray'ın ilk golünü atan Eren Derdiyok'tan övgüyle söz eden Nazifoğlu, "Eren, Türkiye'nin hatta Avrupa'nın da sayılı forvetlerinden biri. Görüyorsunuz, her maçta görevini yapıyor. Skora gidiyor." şeklinde görüş belirtti.

Haber Ara