Dolar

32,3289

Euro

35,0459

Altın

2.282,92

Bist

8.984,24

Derbi başlamadan olay çıktı: 1 yaraladı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçı öncesinde Galatarasay taraftarının arama noktasında çıkan arbe

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-26 21:17:30

Derbi başlamadan olay çıktı: 1 yaraladı
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçı öncesinde Galatarasay taraftarının arama noktasında çıkan arbedede, bir Galatasaray taraftarı yaralandı.

Maç saatinin yaklaşması ile birlikte her iki takım taraftarı da kendisine ayrılan alandan stada geldi. Taraftarlar stada polisin kurduğu arama noktalarından üstleri aranarak içeri girdi. Zaman zaman karşı karşıya gelen taraftarlar arasında gerginlikler yaşandı. Stat çevresinde geniş güvenlik önemli alan çevik kuvvet ekipleri, iki takım taraftarlarının yan yana gelmesine izin vermedi. Her iki takım da kendisine ayrılan alandan stada giriş yaptı. Saat 18.00'a geldiğinde Galatasaray taraftarı, stada girmek için arama noktasına yöneldi. Bu sırada arama noktasında arbede yaşandı.

BİR TARAFTAR YARALANDI

Çıkan arbedede arama noktasında bulunan bazı bariyerler taraftarların üzerine yıkıldı. Çıkan arbedede maçı izlemek için Hatay'dan gelen Hakan Öztürk başından yaralandı. Yaralı taraftara ilk müdahale olay yerinde bulunan polis ekipleri ve vatandaşlar tarafından yapıldı. Yaşanılan arbede sonrasında polis bir süre taraftarların stada girmesine izin vermedi. Bariyerlerin tekrar yerlerine konması ile birlikte taraftarlar stadyuma alınmaya başlandı.

Haber Ara