Dolar

32,3776

Euro

35,0297

Altın

2.326,46

Bist

9.142,40

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 18:02:06

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:
PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında Elazığspor'a 4-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hedeflerinden herhangi bir sapmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Altıparmak, dünkü karşılaşmayla ilgili yaptığı değerlendirmede, Elazığ karşısında alınan sonucun ligin ilk haftalarında olmasının hem telafi hem de ayaklarını daha sağlam basmaları anlamında çok önemli olduğunu belirtti.

Futbolun içinde var olan talihsizliklerden birini yaşadıklarını ifade eden Altıparmak, şunları söyledi:

"Bu gibi durumlar her takımın başına gelebilir, önemli olan bunun altından takımca kalkabilmektir. 2-0 geriye düşmek oyuncularımın moral, motivasyonunu etkiledi ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadele etmemiz gerekirdi. Maçın ilerleyen bölümlerde farkı azaltma adına ataklarımız oldu. Maçın kırılma anı, Genkov'un yapmış olduğu vuruşta topu çizgiden çıkarmaları oldu. Sonuçta hiç beklemediğimiz ve istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bazen futbolda böyle şanssız maçlar yaşanabilir. Tekrardan hem oyun hem de skor anlamında iyi işler yapacağız. Takımıma güveniyorum. Hedefimizden herhangi bir sapma söz konusu değildir."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara