Dolar

32,3776

Euro

35,0228

Altın

2.325,48

Bist

9.088,71

Denizlispor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

Denizlispor'da Samsunspor maçı hazırlıkları

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 21:02:11

Denizlispor'da Samsunspor maçı hazırlıkları
TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, Samsunspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Yeşil-siyahlı takım, ligin 6. haftasında Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Dervent yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşunun ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Dervent, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin altıncı haftasında Samsunspor'la deplasmanda oynayacakları maçın arkasından Boluspor'la karşı karşıya geleceklerini belirtti.

Önlerinde iki Karadeniz deplasmanı olduğunu dile getiren Dervent, şu ifadeleri kullandı:

"Her ikisinden de üçer puan almayı hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz Samsunspor deplasmanından 3 puan almak. Takımın bu potansiyelinin, bu gücünün olduğuna inanıyorum. Bugünden itibaren 3 puan hedefiyle çalışmalarımıza başlıyoruz. Bizim takımın lig sonu hedefi çok önemli. Yani biz burada çok ciddi bir potansiyel görüyoruz bu takımdan. Beklentilerimizi tabii ki yükseltiyoruz ama adım adım, hafta hafta gitmekte fayda var. Yoksa bizi bu hedefler ayağımızı yerden keser, bizi uçurur. Yanlış yollara sürüklenebiliriz, buna hiç gerek yok. Hafta hafta, adım adım hedeflerimize ulaşmak için çalışıyoruz."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara