Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

Denizli ilk maçında puan kaptırdı

Mustafa Denizli Galatasaray'ın başında çıktığı ilk resmi maçta iki puan kaybetti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-29 23:22:09

Denizli ilk maçında puan kaptırdı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu.

Galatasaray yeni hocası Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçına çıktı. Mücadele iki takım adına da tempolu başladı. Geliştirilen Galatasaray atağında ceza sahası içerisine atılan uzun topu Lukas Podolski kafasıyla içeriye indirdi topla buluşan Burak iyi bir vuruşla topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 25. dakikasında kritik bir an yaşandı. Kasımpaşa atağında ceza sahası içerisinde Ryan Donk çok sert bir vuruş çıkardı. Üst direkten dönen top kale çizgisine düşerken Kasımpaşalı oyuncular gol itirazında bulundu ancak hakem oyunu devam ettirdi.

Mücadelenin 32. dakikaasında Kasımpaşa , Hakan Arslan'ın ayağında bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi.

İkinci yarıya Galatasaray golle başladı. 52'de soldan yapılan ortaya ceza sahası içerisinde Hakan Balta dokundu ve Galatasaray tekrardan öne geçti.2-1

Geriye düşen Kasımpaşa ataklarını sıklaştırdı. Kasımpaşa 76'da savunmacısı Titi ile bir kez daha skoru eşitledi.Ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Titi önüne düşen topa düzgün bir vuruş yaparak takımının beraberlik golünü kaydetti.2-2

Mücadele bu skorla sona erdi. Bu skorun ardından ev sahibi Kasımpaşa puanını 20 yaparak 6. sıraya yükselirken, Galatasaray 23 puanla 4. sırada yer aldı.

Haber Ara